עוגה כושית של מיקי שמו

מחפשים קינוח קלאסי? הקונדיטור מיקי שמו מציג עוגת שוקולד פשוטה ועשירה המתאימה כקינוח לכל טיול אביבי, פיקניק, על האש או ארוחת שבת.

מתכון מאת: מיקי שמו, מערכת וואלה!
עוגה כושית. נמרוד סונדרס
עוגה כושית

מצרכים

  • ל-2 תבניות אינגליש קייק באורך 25 ס"מ:
  • 110 גרם (3/4 כוס) כוס קמח
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 10 גרם (1 שקית) סוכר וניל
  • 300 גרם (1/2 1 כוסות) כוסות סוכר
  • 60 גרם (6 כפות) קקאו
  • 2 ביצים
  • 1 כוס מים רותחים
  • 150 גרם חמאה (אפשר להחליף במחמאה) בטמפרטורת החדר

אופן ההכנה

  • 1. במיקסר, בעזר וו גיטרה, מעבדים את החמאה לתערובת חלקה ורכה.
  • 2. מוסיפים את כל היבשים: קמח, אבקת אפיה, סוכר וניל, סוכר וקקאו מנופה ומערבבים עד קבלת תערובת פירורית.
  • 3. מוסיפים את 2 הביצים בבת אחת ומערבבים 1/2 דקות במהירות בינונית עד שהן נבלעות בתוך המסה.
  • 4. מוסיפים 1 כוס מים רותחים ומערבבים עד אחידות.
  • 5. יוצקים ל-2 תבניות משומנות או עם נייר אפיה עד כמעט שיא גובה התבנית.
  • 6. אופים ב-170 מעלות כ-40 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully