וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מאפינס דבש מתקתקים

אכילת מאפינס טריים מכל סוג (דבש לא שייך רק לראש השנה) היא תמצית ההנאה - זה מתחיל מהביס הראשון מהראש. מתכון באדיבות בית הקפה טל ושני.

מתכון מאת: מערכת וואלה

מאפינס. ShutterStock
מאפינס

מצרכים למתכון

  • ל-12 מאפינס אישיים:
  • (אפשר להכין גם כעוגה עם 2 תבניות אינגליש קייק)
  • 1/2 2 כוסות (350 גרם) קמח
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 4 ביצים
  • 1 כוס (240 מ"ל) שמן
  • 1 כוס (200 גרם) סוכר
  • 1 כוס (320 גרם) דבש
  • 1 כף קינמון
  • 1 כפית ג’ינג’ר טחון
  • קמצוץ ציפורן
  • 250 מ"ל חליטת תה (איזה שאוהבים: נענע, לואיזה, יסמין)

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  • 2. מנפים יחד קמח עם אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה בקערה גדולה.
  • 3. טורפים בקערה נפרדת ביצים עם שמן, סוכר, דבש, קינמון ,ג’ינג’ר וציפורן.
  • 4. יוצרים גומה בתערובת הקמח, ויוצקים אליה את הנוזלים. מערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים. יוצקים תה רותח לתערובת בפעמיים-שלוש, וטורפים בזריזות לקבלת בלילה אחידה ודלילה.
  • 5. יוצקים את התערובת לתבנית מאפינס מרופדת במנז’טים (או 2 תבניות אינגליש קייק). ממלאים כל שקע 2/3 בלבד מגובהו. אופים 20 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז המאפינס יוצא כמעט יבש (עם פירורים לחים).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully