- 1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
-
- 2. מנפים יחד קמח עם אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה בקערה גדולה.
-
- 3. טורפים בקערה נפרדת ביצים עם שמן, סוכר, דבש, קינמון ,גינגר וציפורן.
-
- 4. יוצרים גומה בתערובת הקמח, ויוצקים אליה את הנוזלים. מערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים. יוצקים תה רותח לתערובת בפעמיים-שלוש, וטורפים בזריזות לקבלת בלילה אחידה ודלילה.
-
- 5. יוצקים את התערובת לתבנית מאפינס מרופדת במנזטים (או 2 תבניות אינגליש קייק). ממלאים כל שקע 2/3 בלבד מגובהו. אופים 20 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז המאפינס יוצא כמעט יבש (עם פירורים לחים).