סלט בורגול ומוסר
מנה קלילה להכנה, וכזו שגם עושה את המשך היום קליל יותר. עומר מילר, שף מסעדות "שולחן" ו"חדר האוכל" שבתל אביב מכין סלט בורגול עם קוביות של דג מוסר ים.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1/2 כוס בורגול דק
- 200 גרם קוביות דג מוסר ים ללא עור ועצמות
- 3 ארטישוק ירושלמי טריים קלופים ופרוסים דק
- 1/2 כוס אפונת גינה מבושלת
- צ'ילי אדום פרוס דק
- 1/2 כוס עלי כוסברה
- שמן זית, מיץ לימון
אופן ההכנה
- 1. משרים את הבורגול 15-20 דקות בהרבה מים קרים. מסננים היטב.
- 2. מערבבים את כל המצרכים עם הבורגול המסונן ומתבלים.