וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט בורגול ומוסר

מנה קלילה להכנה, וכזו שגם עושה את המשך היום קליל יותר. עומר מילר, שף מסעדות "שולחן" ו"חדר האוכל" שבתל אביב מכין סלט בורגול עם קוביות של דג מוסר ים.

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 1/2 כוס בורגול דק
  • 200 גרם קוביות דג מוסר ים ללא עור ועצמות
  • 3 ארטישוק ירושלמי טריים קלופים ופרוסים דק
  • 1/2 כוס אפונת גינה מבושלת
  • צ'ילי אדום פרוס דק
  • 1/2 כוס עלי כוסברה
  • שמן זית, מיץ לימון

אופן ההכנה

  • 1. משרים את הבורגול 15-20 דקות בהרבה מים קרים. מסננים היטב.
  • 2. מערבבים את כל המצרכים עם הבורגול המסונן ומתבלים.
  • קבב מוסר

  • קבב מוסר עם סלט עגבניות

  • סביצ'ה טונה ורימונים

  • קציצות דגים של מסעדת שיינע

  • סלט פסטה עם טונה, פלפלים וזיתים

  • סלט דלורית ופלמידה מעושנת

  • טאבולה גריסי פנינה ודניס

  • סלט סביצ׳ה

  • סלט אנדיב עם ענבים

  • סלט לאב גאי תאילנדי

  • סלט טאבולה עם דג נא

  • קוביות סלמון בגריל עם מנגו

  • סלט ניסואז אביבי

  • סלט אטריות שעועית וסלמון

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully