וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ברבוניות צלויות עם סלט שעועית

עומר מילר, שף מסעדות "שולחן" ו"חדר האוכל" הנהדרות מכין מנה ים תיכונית מקומית מאוד, של דגי ברבוניות המושרות במרינדה, על גבי סלט שעועית חמצמץ.

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • ל-10 מנות:
  • 20 ברבוניות מפולטות
  • למרינדה (שמן מתובל):
  • 1 כוס שמן זית עדין
  • 1 כפית גרגירי כוסברה
  • 1 כפית גרגירי כמון
  • ½ כפית פלפל צ'ילי ירוק קצוץ
  • 1 גבעול טימין
  • 1 גבעות אורגנו
  • ½ בצל סגול קטן קצוץ
  • 1 כפית קליפת לימון מוגרר
  • לסלט שעועית:
  • 1/2 1 כוסות שעועית לבנה קטנה מבושלת
  • 2 בצלי שאלוט קצוצים
  • 1 כפית פלפל ירוק חריף קצוץ
  • ½ כוס מרינדה (שמן מתובל)
  • 4 כפות חומץ שרי או בלסמי
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל חומרי המרינדה.
  • 2. מסדרים את הברבוניות במרינדה ומשהים לשעה.
  • 3. צורבים את הברבוניות במחבת חמה עם שמן זית.
  • 4. מכינים את הסלט ומגישים: מערבבים את כל חומרי הסלט, טועמים ומתקנים תיבול.
  • 5. מניחים את הסלט על צלחת הגשה ומעליו מסדרים את הברבוניות הצלויות. אפשר לסחוט מעל עגבניית תמר ולהוסיף עלי אורגנו טריים.
  • סלט שעועית לבנה, פלפל וזנגביל

  • פילה סלמון עם יין לבן

  • ברבוניות בשמן עמוק

  • קוביות סלמון בגריל עם מנגו

  • הסרדינים של סילוואנה פלאדינו

  • בול טונה וירוקים

  • סלט דלורית ופלמידה מעושנת

  • סלט ישראלי משודרג

  • סשימי בשמן בוטנים ורליש מלון

  • סלט אנדיב עם ענבים

  • סלט מלוחיה וסרדינים

  • סשימי אינטיאס ושורש חזרת

  • קציצות דגים של מסעדת שיינע

  • סלט אטריות שעועית וסלמון

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully