- 1. בקערה בינונית מערבבים את השעועית, הפלפל האדום, השאלוט, הזנגביל, מיץ הלימון והשמן. ממליחים ומפלפלים.
-
- 2. זורים מלמעלה את הפטרוזיליה או הכוסברה הקצוצה, ומגישים.
-
- הערות וגיוונים:
- 1. אפשר להחליף את הפלפל האדום בפלפל צהוב, כתום או ירוק, או לשלב כמה צבעים.
-
- 2. אפשר להחליף את השעועית הלבנה בגרגרי חומוס מבושלים. במקרה זה כדאי להוסיף לסלט גם ½ כפית כמון. אם משתמשים בחומוס מקופסת שימורים, כדאי לסנן ולשטוף היטב, כי הוא מלוח מדי. אפשר גם להשתמש בחומוס קפוא של סנפרוסט, ולהפשיר לגמרי לפני הכנת הסלט. אם אתם רוצים לבשל את גרגרי חומוס בעצמכם, ראו הוראות וטיפים באחד הטורים הקודמים.