וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט שעועית לבנה, פלפל וזנגביל

מתכון מאת: צבי טריגר, מערכת וואלה

סלט שעועית לבנה, פלפל וזנגוויל. צבי טריגר
סלט שעועית לבנה, פלפל וזנגוויל

מצרכים למתכון

  • לשתי מנות:
  • 2 כוסות שעועית לבנה מבושלת (אפשר בהחלט להפשיר שעועית מבושלת קפואה של סנפרוסט)
  • ½ פלפל אדום, קצוץ לקוביות זעירות
  • 1 בצלצל שאלוט קטן, קצוץ דק
  • כפית שורש זנגביל, מקולף וקצוץ דק
  • מיץ מחצי לימון
  • 1 כף שמן קנולה (או שמן צמחי אחר, נייטרלי בטעמו, אבל לא שמן זית)
  • מלח
  • פלפל שחור
  • כף פטרוזיליה או כוסברה, קצוצה דק

אופן ההכנה

  • 1. בקערה בינונית מערבבים את השעועית, הפלפל האדום, השאלוט, הזנגביל, מיץ הלימון והשמן. ממליחים ומפלפלים.
  • 2. זורים מלמעלה את הפטרוזיליה או הכוסברה הקצוצה, ומגישים.
  • הערות וגיוונים:
  • 1. אפשר להחליף את הפלפל האדום בפלפל צהוב, כתום או ירוק, או לשלב כמה צבעים.
  • 2. אפשר להחליף את השעועית הלבנה בגרגרי חומוס מבושלים. במקרה זה כדאי להוסיף לסלט גם ½ כפית כמון. אם משתמשים בחומוס מקופסת שימורים, כדאי לסנן ולשטוף היטב, כי הוא מלוח מדי. אפשר גם להשתמש בחומוס קפוא של סנפרוסט, ולהפשיר לגמרי לפני הכנת הסלט. אם אתם רוצים לבשל את גרגרי חומוס בעצמכם, ראו הוראות וטיפים באחד הטורים הקודמים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully