ברבוניות בשמן עמוק

דגי הברבוניה הם המושלמים לטיגון עמוק, בגלל בשרם הנימוח ובגלל גודלם. המתכון מתוך הספר "ג'קו – דגים, קינוחים ומה שביניהם" מאת רפי שתיים.

מתכון מאת: רפי שתיים, מערכת וואלה!
השומר 1. אפיק גבאי
השומר 1

מצרכים

  • 1 ¼ ק"ג ברבוניות מנוקות
  • 1 כוס קמח
  • 3 כפיות מלח דק
  • 3 כפיות פפריקה מתוקה
  • 3 כפיות אבקת שום

אופן ההכנה

  • 1. שמים בקערה את הקמח, מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
  • 2. מקמחים היטב את הברבוניות ומטגנים אותן בשמן עמוק, עד להזהבה.
  • 3. מוציאים לכלי עם נייר סופג לפני שמעבירים לצלחת.
  • 4. מגישים עם פלחי לימון או רטבים כגון צ'לי תאילנדי או רוטב שום.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully