שבלולי בצק עלים

הם משועממים וכל הזמן רעבים אז הכי טוב לשלב בין שני הדברים: שהילדים יכינו לעצמם איזה נשנוש. כל מה שצריך זה בצק עלים מרודד שיצא מן ההקפאה שעתיים קודם (בחום הזה יכול להיות אפילו תוך שעה).

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה!
מניחים בתבנית ואופים. דנה מאירזון
מניחים בתבנית ואופים

מצרכים

  • חבילה (600 גרם) בצק עלים על בסיס חמאה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כפית גדושה קינמון (לא חובה)
  • ביצה להברשה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  • 2. פורסים את הבצק המרודד על משטח עבודה וחותכים ממנו יריעה באורך 25 ס"מ.
  • 3. מברישים בביצה, מפזרים סוכר ואם רוצים גם קינמון וחותכים לרצועות בעובי 3-2 ס"מ. מגלגלים לשבלול. מניחים בתבנית. מכינים כך את כל הרצועות. מברישים שוב בביצה.
  • 4. אופים 20 דקות או עד שהבצק זהוב יפה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully