וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מקלות גבינה מלוחים

הם משועממים וכל הזמן רעבים אז הכי טוב לשלב בין שני הדברים: שהילדים יכינו לעצמם איזה נשנוש. כל מה שצריך זה בצק עלים מרודד שיצא מן ההקפאה שעתיים קודם, וקצת פרמזן.

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה

מקלות גבינה ושבלולי קינמון. דנה מאירזון
מקלות גבינה ושבלולי קינמון

מצרכים למתכון

  • חבילה (600 גרם) בצק עלים על בסיס חמאה
  • 100 גרם גבינת פרמזן מגוררת דק
  • ביצה להברשה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  • 2. פורסים את הבצק המרודד על משטח עבודה וחותכים ממנו יריעה באורך 25 ס"מ.
  • 3. מברישים בביצה, מפזרים פרמזן וחותכים לרצועות בעובי 3-2 ס"מ. אוחזים בכל רצועה משני קצותיה ומלפפים לבורג. מניחים בתבנית. מכינים כך את כל הרצועות. ומברישים שוב בביצה.
  • 4. אופים כ-20 דקות או עד שהבצק זהוב יפה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully