וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קראמבל בטטה ופקורינו

מיני קיש כתומות וארומטיות במיוחד, מתאימות מאוד לאירוח. אם אתם רוצים בלי פחמימות ותרו על הקראמבל הקראנצ'י. לא אוהבים בטטות? תחליפו אותן בקישואים או זוקיני.

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה

קראמבל בטטה. נמרוד סונדרס
קראמבל בטטה

מצרכים למתכון

  • ל-10 קישים אישיים:
  • 2 בטטות
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קמח
  • 3 כפות פקורינו או פרמזן מגוררת
  • מלח, פלפל ואגוז מוסקט מגורר
  • לקראמבל:
  • 5-4 קרקרים מרוסקים לפירורים בגודל לא אחיד

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2. מרסקים את הבטטות בפומפייה גסה ומערבבים בקערה עם שאר החומרים.
  • 3. משמנים תבנית מאפינס או כלים אישיים ויוצקים לתוכם את התערובת מפזרים פירורי קרקר מעל ואופים כ-20 דקות עד שזהוב ותפוח.
  • 4. מצננים מעט את הקישים ומחלצים מהתבנית. מגישים חמים עם סלט ירוק.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully