קראמבל בטטה ופקורינו
מיני קיש כתומות וארומטיות במיוחד, מתאימות מאוד לאירוח. אם אתם רוצים בלי פחמימות ותרו על הקראמבל הקראנצ'י. לא אוהבים בטטות? תחליפו אותן בקישואים או זוקיני.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-10 קישים אישיים:
- 2 בטטות
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- 2 ביצים
- 2 כפות קמח
- 3 כפות פקורינו או פרמזן מגוררת
- מלח, פלפל ואגוז מוסקט מגורר
- לקראמבל:
- 5-4 קרקרים מרוסקים לפירורים בגודל לא אחיד
אופן ההכנה
- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
- 2. מרסקים את הבטטות בפומפייה גסה ומערבבים בקערה עם שאר החומרים.
- 3. משמנים תבנית מאפינס או כלים אישיים ויוצקים לתוכם את התערובת מפזרים פירורי קרקר מעל ואופים כ-20 דקות עד שזהוב ותפוח.
- 4. מצננים מעט את הקישים ומחלצים מהתבנית. מגישים חמים עם סלט ירוק.