וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פלוט גבינה וזיתים

מתכון מאת: מיקי שמו, מערכת וואלה

פלוט שמרים עם זיתים. דנה מאירזון
פלוט שמרים עם זיתים

מצרכים למתכון

  • 700 גר' קמח שטיבל 2
  • 150 גר' שיפון
  • 600 מ"ל מים
  • 10 גר' משפר אפיה (שקית)
  • 100 זיתי קלמטה מגורענים
  • 100 גר' גבינת אמנטל (קוביות)
  • 200 גר' גאודה (קוביות)
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 25 גר' שמרים טריים חצי קובייה
  • כף מלח

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את הקמח, שיפון, מים, משפר אפיה, גבינת אמנטל והשמרים ולשים כ-10 דקות.
  • 2. מוסיפים את המלח ולשים דקה נוספת ולבסוף את הזיתים, השום והגאודה. מערבבים כדקה עד השתלבותם בתערובת הבצק.
  • 3. מניחים למנוחה בקערת המיקסר כשעה.
  • 4. מחלקים ל-10 יחידות, מגלגלים כל אחת מהם לגליל צר וארוך באורך של עד 25 ס"מ.
  • 5. מתפיחים כשעה. אופים ב-220 מעלות עד 15 דקות. לאחר האפייה מברישים בשמן זית.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully