- 1. מערבבים בקערת המיקסר קמח, סוכר ושמרים.
-
- 2. מוסיפים לקערה ביצים וחלב, ומתחילים בפעולת הלישה. לשים עם וו לישה 8 דקות במהירות איטית ו-3 דקות במהירות בינונית.
-
- 3. מיד לאחר מכן, מוסיפים את החמאה החתוכה לקוביות קטנות ומערבבים במהירות בינונית עד שהחמאה נבלעת בבצק ומתקבל בצק בעל מרקם חלק. מוסיפים מלח ומערבלים עוד 2 דקות.
-
- 4. מניחים את הבצק בקערה מקומחת ועוטפים בניילון נצמד.
-
- 5. משאירים בטמפרטורת החדר לשעה, או עד אשר מכפיל הבצק את נפחו.
-
- 6. בעזרת כפות ידיים פתוחות מרדדים את הבצק שנית ומוציאים את כל האוויר מהבצק. עוטפים בניילון נצמד שנית ומכניסים למקרר למשך 3-4 שעות (או ללילה על מנת לעבוד עם הבצק ביום המחרת).
-
- 7. מוציאים ומחלקים ליחידות שוות, אותן מכדררים לכדורים ומתפיחים שעה וחצי.
-
- 8. מערבבים את חומרי המלית יחדיו עד אחידות.בכל כדור עושים חור קטן ומזלפים את המלית לבריוש. סוגרים. מניחים בתבניות משומנות של מאפינס או רינגים ממתכת להתפחה נוספת של כשעה.
-
- 9. טורפים ביצה ומברישים את פני הבריוש.
-
- 10. מחממים תנור ל-180 מעלות. אופים כ-15 דקות.