- 1. שמים בקערת המיקסר שמרים. עליהם שמים את הביצים והחלב. עליהם שמים את שני הקמחים (מנופים) ולבסוף את הסוכר.
-
- 2. מתחילים לערבל עם וו הלישה, במהירות איטית עד שהבצק מתאחד כ6 דקות.
-
- 3. מוסיפים בהדרגה את החמאה.
-
- 4. כשכל החמאה נבלעה בבצק, מוסיפים את המלח וממשיכים לערבל במהירות בינונית עד שהבצק נפרד מהדפנות (סבלנות, זה לוקח זמן.)
-
- 5. לאחר התפחה קצרה (כשעה), יוצרים כדורים בקוטר של כ6 ס"מ.
-
- 6. מרדדים על גבי משטח מקומח קלות לעיגול.
-
- 7. ממלאים באחת מהמליות המוצעות בהמשך.
-
- 8. מקפלים לצורת סהר ומהדקים בקצוות.
-
- 9. מחממים מחבת טפלון. אין צורך לשמן, הבצק עתיר חמאה.
-
- 10. קולים את הסהרונים הממולאים כ2 דקות מכל צד, עד שהם זהובים.