כיס תפוחים

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה!
משהו מושחת לשבת(צילום: דנה מלמד)

מצרכים

  • חומרים ל- 2 יחידות:
  • 4 ריבועי בצק עלים
  • 30 גר' חמאה
  • 2 תפוחי גרנד סמית קלופים וחתוכים לקוביות
  • 2 כפות סוכר חום (או לבן)
  • קינמון
  • מיץ מחצי לימון
  • חופן צימוקים (לא חובה)
  • אבקת סוכר לזריה

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים את החמאה במחבת. מוסיפים את התפוחים ואם רוצים צימוקים, ומאדים בחמאה.
  • 2. מוסיפים סוכר, קינמון ולימון ומערבבים. מבשלים מספר דקות עד ריכוך. מסננים.
  • 3. מרדדים מעט את ריבועי הבצק ומניחים בתבנית אישית (אפשר בגביעי אלומיניום חד פעמיים).
  • 4. ממלאים במלית התפוחים ומניחים עוד עלה בצק כמכסה.
  • 5. מהדקים את הקצוות ומסירים השוליים.
  • 6. אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כעשרים דקות.
  • 7. ממתינים שיתקרר מעט וזורים אבקת סוכר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully