מתכונים חמים

סופגניות בריוש במילוי גבינת פטה

מתכון של השף שי שמואלי, מסעדת אידה

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • קל להכנה

סופגנית בריוש עם גבינת פטה

מחשבון המרות

מצרכים

  • 0.5 קילו קמח
  • 250 מ"ל מים
  • 10 גרם שמרים יבשים
  • 60 גרם סוכר
  • 2 ביצים
  • 10 גרם מלח
  • 150 גרם חמאה רכה
  • 250 גרם קוביות גבינת פטה 5%
  • שמן לטיגון
  • קונפיטורת פירות יער (או כל קונפיטורה עונתית עדיף חמצמצה)

אופן ההכנה

  • 1. בקערת מיקסר מניחים את כל החומרים למעט החמאה ולשים 3 דקות. מוסיפים חמאה בהדרגה ולשים עוד 8 דקות.
  • 2. מתפיחים במקרר למשך שעתיים, מכוסה בניילון נצמד.
  • 3. חותכים את גבינת הפטה לקוביות בגודל 1.5 ס"מ על 1.5 ס"מ.
  • 4. מתוך מסת הבצק קורצים עיגולים במשקל 20-30 גרם, משטחים ועוטפים את הגבינה לכדור (כדאי להיעזר במעט קמח אם הבצק דביק).
  • 5. מתפיחים כ- 20 דקות, מטגנים עד להשחמה ומגישים, לצד עם קונפיטורת פירות יער וכוסיות סלט פירות קטן.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully