וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גישר

הקפה התימני נקרא גישר והוא חלש בהרבה מהקפה של ימינו, כיוון שהוא עשוי מקליפות הפולים ולא מהפולים עצמם.

מתכון מאת: שרה בונן, מערכת וואלה

גישר קפה תימני. נמרוד סונדרס
גישר קפה תימני

מצרכים למתכון

  • ל-5 כוסות:
  • 2 חופנים גדולים של קליפות פולי הקפה
  • כף חוואייג' קפה
  • סוכר/דבש כמה שאוהבים
  • 5 כוסות מים

אופן ההכנה

  • 1. קולים את הפולים בתנור בחום של 150 מעלות בין 3-5 דקות או במחבת, רק עד שמקבלים צבע (אפשר גם לקנות אותם קלויים מראש בחנויות של תבלינים תימנים).
  • 2. שמים את כל המרכיבים בקומקום ומביאים לרתיחה.
  • 3. מבשלים על אש נמוכה 10 דקות. מורידים מהאש, שמים מסננת מעל הכוס ומוזגים לתוכה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully