סלט גזר מרוקאי
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 מנות:
- 1/2 ק"ג גזר
- 2 כפות חומץ
- 2 כפות שמן קנולה
- כפית שטוחה של פפריקה
- כפית סוכר
אופן ההכנה
- 1. קולפים את הגזר ומנקים היטב.
- 2. מבשלים אותו במים חמים עם מעט מלח עד שהמזלג דוקר אותו בקלות (כ-20 דקות בישול).
- 3. מסננים את מי הבישול, מחכים שיתקרר ופורסים אותו לטבעות (קוטר של כחצי סנטימטר).
- 4. מערבבים אותו עם שאר החומרים, אם צריך מתקנים תיבול. משהים מעט לפני ההגשה למיזוג הטעמים.