סלט גזר מרוקאי

מתכון מאת: זהרה בן חמו, מערכת וואלה!
סלטים מרוקאים. נועה  ברנע,
סלטים מרוקאים(צילום: נועה ברנע)

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 1/2 ק"ג גזר
  • 2 כפות חומץ
  • 2 כפות שמן קנולה
  • כפית שטוחה של פפריקה
  • כפית סוכר

אופן ההכנה

  • 1. קולפים את הגזר ומנקים היטב.
  • 2. מבשלים אותו במים חמים עם מעט מלח עד שהמזלג דוקר אותו בקלות (כ-20 דקות בישול).
  • 3. מסננים את מי הבישול, מחכים שיתקרר ופורסים אותו לטבעות (קוטר של כחצי סנטימטר).
  • 4. מערבבים אותו עם שאר החומרים, אם צריך מתקנים תיבול. משהים מעט לפני ההגשה למיזוג הטעמים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully