וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חמין מרוקאי עם בשר טלה

כדי לאכול חמין מושלם, לא צריכים להיות מרוקאים, רק צריך ללמוד מהמרוקאים. המפתח להכנת חמין טוב הוא הזמן בתנור, אבל מה נגיד? שווה כל רגע

מתכון מאת: מערכת וואלה

תבשיל חמין מרוקאי. נמרוד סונדרס
תבשיל חמין מרוקאי

מצרכים למתכון

  • 1/4 1 כוס חומוס יבש
  • 1/4 כוס שמן צמחי
  • 3 כרישות (החלק הלבן בלבד) מנוקות היטב ופרוסות
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 4 שיני שום קצוצות
  • 1 כוס אורז
  • 1/2 1 קילו בשר טלה חתוך לקוביות
  • 1 עוף חתוך לחתיכות לא גדולות
  • עצמות עם מח
  • 6 ביצים
  • 3 גזרים מקולפים ופרוסים
  • 1 כרוב קטן מנוקה וחתוך לרבעים
  • 250 גרם נקניק שום
  • 2 גבעולי מנטה
  • 3-4 כוסות ציר עוף או מים
  • כפית כמון
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. משרים את החומוס למשך הלילה, מסננים ומייבשים.
  • 2. מחממים תנור ל-150 מעלות.
  • 3. בסיר חרס גדול מחממים את השמן ומאדים מעט את הגזר, הבצל, השום והכרישה.
  • 4. מוסיפים את האורז ומערבבים כדקה. מוסיפים את כל המרכיבים חוץ מהחומוס. את החומוס שמים על שאר המרכיבים בתוך מעטפת בד חיתול.
  • 5. ממלאים את הסיר במים או בציר עם הכמון והפלפל.
  • 6. אופים לפחות 3 שעות.
  • 7. אוכלים חם, פושר, ולאורך כל השבת.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully