- 1. שוטפים את הקישואים היטב. קוטמים את קצוותיו של כל קישוא וחותכים לאורך ל-4 רבעים.
-
- 2. מחממים מעט מאוד שמן במחבת גריל או מחבת רגילה. למי שיש סבלנות, גריל פחמים או גז הוא האידיאלי למשימה. המחבת או הגריל צריכים להיות חמים מאד והשמן צריך "לעשן" מעט.
-
- 3. צורבים את רבעי הקישוא משני הצדדים ומניחים בצד להתקרר. הקישוא אמור להישאר מעט קשה ויש להימנע ממצב שהקישוא נהיה רך ובעל מרקם מבושל.
-
- 4. מעבירים את הקישואים לכלי הגשה. מזליפים חומץ בן יין ושמן זית בנדיבות. מפזרים מלח לפי הטעם.
-
- 5. קורעים את עלי הנענע לקרעים גסים ומפזרים מעל הקישואים המתובלים.
-
- 6. אפשר להוסיף צ'ילי טרי קצוץ או פלפל שחור גרוס או טבסקו.