וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט קישואים צרובים ונענע

מתכון מאת: נועם דקרס, מערכת וואלה

סלט קישואים צרובים ונענע. דנה מאירזון
סלט קישואים צרובים ונענע

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 4-6 קישואים קטנים, טריים מאוד
  • מעט שמן זית לטיגון ועוד קצת לתיבול
  • 100 סמ"ק חומץ בן יין אדום
  • מלח ים
  • ¼ כוס עלי נענע עדינה, טרייה

אופן ההכנה

  • 1. שוטפים את הקישואים היטב. קוטמים את קצוותיו של כל קישוא וחותכים לאורך ל-4 רבעים.
  • 2. מחממים מעט מאוד שמן במחבת גריל או מחבת רגילה. למי שיש סבלנות, גריל פחמים או גז הוא האידיאלי למשימה. המחבת או הגריל צריכים להיות חמים מאד והשמן צריך "לעשן" מעט.
  • 3. צורבים את רבעי הקישוא משני הצדדים ומניחים בצד להתקרר. הקישוא אמור להישאר מעט קשה ויש להימנע ממצב שהקישוא נהיה רך ובעל מרקם מבושל.
  • 4. מעבירים את הקישואים לכלי הגשה. מזליפים חומץ בן יין ושמן זית בנדיבות. מפזרים מלח לפי הטעם.
  • 5. קורעים את עלי הנענע לקרעים גסים ומפזרים מעל הקישואים המתובלים.
  • 6. אפשר להוסיף צ'ילי טרי קצוץ או פלפל שחור גרוס או טבסקו.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully