וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תבשיל קובה בורגול עם פטריות

עוד מנה שאפשר להכין מהקובות הקטנות (מתכון בצד שמאל), כאשר מוסיפים אותן לאחר שטוגנו והצטננו מעט.

מתכון מאת: ריטה דאיה, מערכת וואלה

קובה יכנייה ופטריות. נמרוד סונדרס
קובה יכנייה ופטריות

מצרכים למתכון

  • 30 יחידות קובה מטוגנות (קובה יכנייה מהמתכון שמצד שמאל)
  • בצל גדול
  • 800 גרם פטריות שמפיניון
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור
  • כפית קינמון
  • 1/2 1 כפיות בהרט

אופן ההכנה

  • 1. בסיר עם מעט שמן מטגנים את הבצל להזהבה במעט שמן.
  • 2. לאחר שהזהיב מוסיפים את הפטריות ומקפיצים בתוך הסיר כמה דקות עד שהפטריות מגירות נוזלים. מוסיפים את הקובות, התבלינים וממשיכים בהקפצה. לאחר כ-5 דקות מוסיפים מים לכיסוי תכולת הסיר מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים.
  • 3. מבשלים כשעה, מורידים מהאש ומגישים.
  • סודות מהמטבח
  • למתעצלים לפרוס את פטריות השמפיניון אפשר להשתמש בפטריות שלמות מהקופסה. היתרון הוא שכולן באותו הגודל ויש בהן פחות מים מפטריות טריות ולכן מצטמצמות פחות.
  • אם תוך כדי הבישול יש יותר מדי מים אפשר לשפוך מעט. הרוטב אמור להיות סמיך.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully