- 1. בסיר עם מעט שמן מטגנים את הבצל להזהבה במעט שמן.
-
- 2. לאחר שהזהיב מוסיפים את הפטריות ומקפיצים בתוך הסיר כמה דקות עד שהפטריות מגירות נוזלים. מוסיפים את הקובות, התבלינים וממשיכים בהקפצה. לאחר כ-5 דקות מוסיפים מים לכיסוי תכולת הסיר מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים.
-
- 3. מבשלים כשעה, מורידים מהאש ומגישים.
-
-
- סודות מהמטבח
- למתעצלים לפרוס את פטריות השמפיניון אפשר להשתמש בפטריות שלמות מהקופסה. היתרון הוא שכולן באותו הגודל ויש בהן פחות מים מפטריות טריות ולכן מצטמצמות פחות.
- אם תוך כדי הבישול יש יותר מדי מים אפשר לשפוך מעט. הרוטב אמור להיות סמיך.