פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      תבשיל קובה בורגול עם פטריות

      עוד מנה שאפשר להכין מהקובות הקטנות (מתכון בצד שמאל), כאשר מוסיפים אותן לאחר שטוגנו והצטננו מעט.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      קובה יכנייה ופטריות (נמרוד סונדרס)
      קובה יכנייה ופטריות (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • 30 יחידות קובה מטוגנות (קובה יכנייה מהמתכון שמצד שמאל)
      • בצל גדול
      • 800 גרם פטריות שמפיניון
      • כפית מלח
      • כפית פלפל שחור
      • כפית קינמון
      • 1/2 1 כפיות בהרט

      אופן ההכנה

      • 1. בסיר עם מעט שמן מטגנים את הבצל להזהבה במעט שמן.
      • 2. לאחר שהזהיב מוסיפים את הפטריות ומקפיצים בתוך הסיר כמה דקות עד שהפטריות מגירות נוזלים. מוסיפים את הקובות, התבלינים וממשיכים בהקפצה. לאחר כ-5 דקות מוסיפים מים לכיסוי תכולת הסיר מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים.
      • 3. מבשלים כשעה, מורידים מהאש ומגישים.
      • סודות מהמטבח
      • למתעצלים לפרוס את פטריות השמפיניון אפשר להשתמש בפטריות שלמות מהקופסה. היתרון הוא שכולן באותו הגודל ויש בהן פחות מים מפטריות טריות ולכן מצטמצמות פחות.
      • אם תוך כדי הבישול יש יותר מדי מים אפשר לשפוך מעט. הרוטב אמור להיות סמיך.

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -