בוריטו עוף בקונפי בצל
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-5 מנות:
- 1 ק"ג חזה עוף (שלם, לא פרוס לשניצל)
- למשרה:
- 1 כוס קונפי בצל או ריבת בצל
- 1-2 כפות צ'ילי חלפניו כבוש קצוץ דק / כל צ'ילי אחר שאוהבים
אופן ההכנה
- 1. משרים את חזה העוף בקונפי בצל וצ'ילי למשך שעתיים לפחות (רצוי ללילה). הופכים את העוף במשרה כך שיהיה מכוסה מכל הכיוונים.
- 2. צולים את חזה העוף על האש עד שהוא עשוי היטב. מורידים מהגריל ומקררים מעט.
- 3. חותכים את העוף לרצועות, או קורעים ממנו "חוטים" ביד.
- מחממים טורטייה למשך 2 שניות על הגריל ומרכיבים מנה כרצונכם (ראו הוראות של הרכבת הבוריטו).