וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בוריטו עוף בקונפי בצל

מתכון מאת: איתמר דוידוב, מערכת וואלה

ארוחת בוריטו מקסיקנית. איתמר דוידוב,
ארוחת בוריטו מקסיקנית/איתמר דוידוב

מצרכים למתכון

  • ל-5 מנות:
  • 1 ק"ג חזה עוף (שלם, לא פרוס לשניצל)
  • למשרה:
  • 1 כוס קונפי בצל או ריבת בצל
  • 1-2 כפות צ'ילי חלפניו כבוש קצוץ דק / כל צ'ילי אחר שאוהבים

אופן ההכנה

  • 1. משרים את חזה העוף בקונפי בצל וצ'ילי למשך שעתיים לפחות (רצוי ללילה). הופכים את העוף במשרה כך שיהיה מכוסה מכל הכיוונים.
  • 2. צולים את חזה העוף על האש עד שהוא עשוי היטב. מורידים מהגריל ומקררים מעט.
  • 3. חותכים את העוף לרצועות, או קורעים ממנו "חוטים" ביד.
  • מחממים טורטייה למשך 2 שניות על הגריל ומרכיבים מנה כרצונכם (ראו הוראות של הרכבת הבוריטו).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully