וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת פרסבורגר פרג עם פירורי ביסקוויט

מתכון מאת: דודו אוטמזגין, אולפני הרצליה

מצרכים למתכון

  • לבצק:
  • 500 גרם (4 כוסות) קמח
  • 200 גרם חמאה
  • 75 גרם (1/3 כוס) סוכר
  • 2 ביצים
  • 30 מ"ל (3 כפות) מים
  • 100 מ"ל (1/2 כוס) חלב
  • קורט מלח
  • 25 גרם שמרים טריים
  • למילוי:
  • 100 מ"ל (1/2 כוס) חלב
  • 100 גרם (1/2 כוס) סוכר
  • 20 גרם חמאה
  • 300 גרם (3 כוסות) פרג טחון
  • 50 גרם (1/2 כוס) פירורי ביסקוויט
  • 1/2 קליפת לימון מגורדת

אופן ההכנה

  • 1. למילוי: בסיר מביאים לרתיחה חלב, סוכר וחמאה.
  • 2. מוסיפים את הפרג , פירורי הביסקוויטים ו- 1/2 קליפת לימון מגורדת ומקררים.
  • 3. מכינים את הבצק: מכניסים לתוך קערת מעבד מזון את החלב, מים, סוכר, מלח, חמאה וביצים. לאחר מכן מוסיפים את הקמח והשמרים.
  • 4. לשים עם וו לישה כ- 7 דקות.
  • 5. מוציאים את הבצק, עוטפים בניילון נצמד ומניחים 24 שעות במקרר.
  • 6. לאחר המנוחה מחלקים את הבצק לכדורים של 300 גרם כל אחד.
  • 7. מורחים את המילוי ויוצרים את עוגת השמרים. מורחים ביצה.
  • 8. אופים בתנור ב- 180 מעלות במשך 20 דקות.
  • בבקה פרג

  • אוזני המן במילוי פרג וגרידת לימון

  • עוגת קוקוס ואננס קפואה

  • פאי שוקולד

  • פרפה מנגו מהיר

  • עוגת אוכמניות

  • עוגת גזר

  • עוגיות שקדים ודבש

  • קאפקייקס וניל

  • עוגת סולת בטעם של פעם

  • מאפינס דבש

  • עוגיות סנדוויץ' שוקולד

  • סמיפרדו שוקולד בננה

  • קוקילידה ביתית

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully