עוגת בננות ושוקולד צ'יפס

בסיום האפיה ניתן לחמם רבע כוס סירופ מייפל על אש קטנה ולמזוג על העוגה

מתכון מאת: בן עמי ברתיני שביט, מערכת וואלה!
עוגת בננות ושוקוצ'יפס. שחר פליישמן, אולפני הרצליה
עוגת בננות ושוקוצ'יפס(צילום: שחר פליישמן)

מצרכים

  • ל-3 תבניות אינגלישקייק או תבנית סיר פלא בקוטר 26 ס"מ:
  • 225 גרם חמאה רכה
  • 250 גרם (½2) כוסות סוכר
  • 4 ביצים
  • 800 גרם בננות מעוכות (2 כוסות)
  • ½ גביע שמנת חמוצה
  • 420 גרם (3 כוסות) קמח
  • 3 כפיות אבקת אפייה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • קורט מלח
  • 100 גרם שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מקציפים את החמאה והסוכר.
  • 3. מוסיפים לקערה ביצים, בננות מעוכות ושמנת חמוצה ומערבבים היטב.
  • 4. מוסיפים לבלילה קמח, אבקת אפייה, תמצית וניל, מלח ושוקולד צ'יפס.
  • 5. מערבבים שוב בעדינות ומוזגים את הבלילה לתבניות.
  • 6. אופים כ-30 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully