וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לחם בננות

באדיבות 'אגדת לחם', מתוך פסטיבל טעם כנרת הקרוב

מתכון מאת: מערכת וואלה

אילוסטרציה. ShutterStock
אילוסטרציה

מצרכים למתכון

  • 1/2 1 חבילות חמאה (150גרם)
  • 1/2 כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • 2 כוסות קמח
  • 1 כף סודה / אבקת אפייה
  • 1/2 כפית שמרים יבשים
  • 3/4 כוס אגוזים קצוצים
  • 1/2 כפית מלח
  • 3-4 בננות בשלות מרוסקות
  • תבנית אינגלישקייק

אופן ההכנה

  • 1. מקציפים את החמאה והסוכר עד שנוצרת תערובת אוורירית ומוסיפים תוך כדי הקצפה את הביצים אחת אחת.
  • 2. מערבבים את כל החומרים היבשים (קמח, מלח, אפייה) ומוסיפים לקציפת החמאה והביצים.
  • 3. מוסיפים בעדינות תוך כדי קיפול את הבננות (בזהירות לא לשבור את החמאה המוקצפת) ואחר מוסיפים את האגוזים.
  • 4. יוצקים לתבנית אינגלישקייק ואופים בתנור שחומם מראש 175 צלזיוס למשך שעה.
  • 5.מצננים כחמש עשרה דקות .

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully