וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מאפינס אגס וג'ינג'ר

מתכון מאת: עינת מזור, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 1 כוס קמח אורז
  • ½ כוס עמילן תפו"א
  • ¼ כוס עמילן טפיוקה
  • 1 כפית קסנטאן גם
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • ½ כפית סודה לשתייה
  • ½ כפית קינמון
  • ¼ כפית מלח
  • 2 ביצים
  • 1 כוס סוכר דמררה
  • ½ כוס שמן צימחי
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כוס אגס מגורר (1 אגס סחוט ללא נוזלים)
  • ¼ כוס גינג'ר מסוכר חתוך לקוביות קטנות

אופן ההכנה

  • 1. מחממים את התנור ל-175 מעלות צלזיוס ומכינים תבנית מאפינס עם מנג'טים מנייר או משומנת.
  • 2. בקערה בינונית מנפים את הקמחים, קסנטאן, אבקת האפייה, סודה לשתייה, קינמון ומלח.
  • 3. בקערה שנייה מערבבים את הסוכר והשמן, תמצית וניל ומוסיפים את הביצים אחת אחת.
  • 4. מערבבים לתוך קערת הנוזלים את האגס המגורר. מוסיפים את תערובת החומרים היבשים ואת הג'ינג'ר.
  • 5. בעזרת כף, ממלאים את השקעים של תבנית המאפינס ואופים כ-25-30 דקות, לאחר 15 דקות אפייה, מסובבים את התבנית ב-180 מעלות.
  • מתכונים ללא גלוטן: מתכון למאפינס אגס וג'ינג'ר לסובלים מצליאק

  • מאפינס שוקולד תפוז

  • מאפינס פקאן

  • לחם קופים בטעם קפה

  • משה בתיבה במילוי עוף מושקע

  • מאפה בצק עלים עם תותים

  • ספינג' של יונית צוקרמן

  • עוגת נוגט ואגוזי לוז

  • לביבות גבינה

  • צ'ורוס טבעוני

  • שבלולי פרג ומרציפן

  • גאלט פירות העונה

  • עוגת סטיקי באן

  • לחמג'ון טורקי אמיתי

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully