סלט ירוק וגרעינים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 100 גרם בצל ירוק קצוץ דק
- 100 גרם עירית קצוצה דק
- 100 גרם פטרוזיליה קצוצה דק
- 100 גרם כוסברה קצוצה דק
- 30 גרם צימוקי אוכמניות קצוצים דק
- 100 גרם פיצוחים קלויים ( חמניה / דלעת / קשיו )
- 30 גרם רימונים
- לרוטב:
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- כפית מיץ לימון
- 2 כפות שמן זית
- 100 מל' (1/2 כוס) שמן סומסום
אופן ההכנה
- 1. בצנצנת מערבבים את חומרי הרוטב.
- 2. מסדרים את כל חומרי הסלט בקערה יפה ומערבבים עם הרוטב. מגישים מיד.