וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חציל קלוי עם סלסת עגבניות בחומץ

מתכון מאת: רוני קדר, מערכת וואלה

חצילים צלויים עם סלסת עגבניות. רוני קדר
חצילים צלויים עם סלסת עגבניות

מצרכים למתכון

  • ל-6 מנות:
  • 2 חצילים ארוכים
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מלח ופלפל
  • לסלסה:
  • סלסלת עגבניות שרי (מומלץ כתומות, טייגר ושרי תמר) קצוצות
  • 1/4 בצל קצוץ דק
  • 2 כפות נענע קצוצה
  • 1 כף חומץ יין אדום
  • כף גבינת ריקוטה
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח, פלפל
  • מעט סומק

אופן ההכנה

  • 1. בתבנית מרופדת נייר אפייה מזלפים כמה כפות של שמן זית.
  • 2.פורסים את החצילים לרוחבם, לפרוסות בעובי של כ-1ס"מ.
  • מניחים על התבנית המשומנת.
  • 3. צולים בתנור שחומם ל-200 מעלות כ-20 דקות. הופכים את החצילים וצולים עוד כ-10 דקות.
  • 4. במקביל מערבבים את חומרי הסלסה.
  • 5. מוציאים את החצילים לצלחת הגשה, מניחים תלולית סלסה על כל חציל ומגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully