סלט עלים, תאנים ומוצרלה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-6 סועדים:
- 400 גרם מוצרלה
- 250 גרם תאנים חתוכות לרבעים
- 1/2 ק"ג חסה
- צרור קטן של עלי ארוגולה
- 2 כפות שמן זית
- 1 כפית מיץ לימון
- 1 כפית מיץ תפוזים
- 1/4 כפית מלח
- קורט פלפל שחור
אופן ההכנה
- 1. בצנצנת מערבבים שמן זית, מיץ תפוזים, מיץ לימון, מלח ופלפל עד ליצירת אמולסיה.
- 2. בקערה מניחים עלי חסה וארוגולה, מקשטים בפלחי תאנים וקרעי מוצרלה. מזלפים את הרוטב, מערבבים ומגישים.