- מכינים את הטמפורה:
- 1. טורפים את הקמח לתוך הבירה, עד שהנוזל מגיע לסמיכות הנכונה (דליל ונוזלי מעט). מוסיפים מעט סודה לשתייה.
-
- 2. מחממים שמן תירס ל-165 מעלות וטובלים את פטריות השיטאקי בטמפורה. משאירים את קצה רגלה של הפטרייה חשוף. מטגנים עד הזהבה ומניחים על הצלחת.
-
- 3. מכניסים את שקדי העגל לסיר קטן ומכסים בחלב. מביאים את החלב ושקדי העגל לרתיחה, ומיד מורידים מהאש. מניחים בצד ומצננים.
-
- 4. כששקדי העגל התקררו חותכים אותם לקוביות של כסנטימטר וחצי. מטגנים במחבת חמה יחד עם שמן הפפריקה, עד הזהבת השקדים, אך חשוב לשמור על עסיסיותם ולא להזהיב יתר על המידה.
-
- 5. מורידים מהאש ומסדרים את השקדים על הצלחת, ליד טמפורת פטריות השיטאקי.