- 1. פורסים את פטריות השיטאקי לפרוסות דקות לרוחב הפטרייה.
-
- 2. מחממים את השמן בווק או במחבת עם שוליים מוגבהים ומזהיבים בו את נתחי העוף. מוציאים את נתחי העוף מהמחבת לצלחת.
-
- 3. מוסיפים למחבת את הבצל, שום והג'ינג'ר הטרי ומזהיבים קלות. מוסיפים למחבת את פטריות השיטאקי הפרוסות ואת קוביות הפלפל האדום.
-
- 4. מחזירים את נתחי העוף לסיר ויוצקים פנימה את הנוזלים: יין, רוטב סויה, רוטב צ'ילי ומים. מקטינים מעט את האש ומערבבים בעדינות. מבשלים עוד כחמש דקות, עד שהעוף מוכן. לקראת סוף הבישול מוספים את השקדים ואת עלי הכוסברה. טועמים ומתקנים את התיבול לפי הטעם. אם הרוטב חריף מדי מוסיפים עוד חופן שקדים ועלי כוסברה קצוצים.
-
- 5. יוצקים כמה כפות מהרוטב שבסיר על האטריות ומערבבים יחד קלות.
-
- 6. מגישים מנות אישיות של אטריות אורז ומעל נתחי פרגיות עם פטריות ורוטב.