מילוי לסופגניה - קרם פיסטוק ושוקולד לבן
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 100 גרם שוקולד לבן קצוץ
- 50 גרם מחית פיסטוק
- 125 גרם שמנת מתוקה
- 25 גרם גלוקוז
- 250 גרם שמנת מתוקה
אופן ההכנה
- 1. בקערת ערבוב קטנה מערבבים את מחית הפיסטוק והשוקולד הלבן.
- 2. מביאים לרתיחה את הגלוקוז עם הכמות הקטנה של השמנת.
- 3. שופכים את השמנת על מסת השוקולד-פיסטוק, מחכים דקה, ומערבבים בעזרת בלנדר יד עד שמתקבלת מסה הומוגנית.
- 4. מוסיפים את הכמות הגדולה יותר של השמנת, ושוב מערבבים למסה הומוגנית. נזהרים לא להקציף. מעבירים לכלי אחסון ומכניסים ללילה במקרר.
- 5. למחרת מקציפים קלות את הקרם במטרפת יד, מעבירים לשק זילוף וממלאים את הסופגניות. מקשטים במעט פיסטוק קצוץ ואבקת סוכר.