מילוי לסופגניה - קרם פיסטוק ושוקולד לבן

מתכון מאת: ענר צלאל, מערכת וואלה!
(צילום: צילום: עידו שחם עורך: אמיר קוטיגרו)

מצרכים

  • 100 גרם שוקולד לבן קצוץ
  • 50 גרם מחית פיסטוק
  • 125 גרם שמנת מתוקה
  • 25 גרם גלוקוז
  • 250 גרם שמנת מתוקה

אופן ההכנה

  • 1. בקערת ערבוב קטנה מערבבים את מחית הפיסטוק והשוקולד הלבן.
  • 2. מביאים לרתיחה את הגלוקוז עם הכמות הקטנה של השמנת.
  • 3. שופכים את השמנת על מסת השוקולד-פיסטוק, מחכים דקה, ומערבבים בעזרת בלנדר יד עד שמתקבלת מסה הומוגנית.
  • 4. מוסיפים את הכמות הגדולה יותר של השמנת, ושוב מערבבים למסה הומוגנית. נזהרים לא להקציף. מעבירים לכלי אחסון ומכניסים ללילה במקרר.
  • 5. למחרת מקציפים קלות את הקרם במטרפת יד, מעבירים לשק זילוף וממלאים את הסופגניות. מקשטים במעט פיסטוק קצוץ ואבקת סוכר.
  • סופגניית קרם פיסטוק של ענר צלאל מקונדיטוריית דלאל

  • סופגניות ריקוטה פרסקה ואוכמניות

  • סופגניות במילוי רושה

  • עוגת שכבות שוקולית

  • עוגת כדורי שוקולד וקוקוס (שוקוקוס)

  • עוגת גלידה בשני טעמים

  • פאי שוקולד מהיר

  • עוגת פאדג' שוקולד

  • פנקוטה בייליס

  • עוגת ביסקוויטים וקליק ללא אפייה

  • בראוניז גבינה וקפה

  • מילקי שוקולד - קפה

  • קרם וניל ושוקולד לבן

  • חיתוכיות ביסקוויטים, שוקולד ובייליס

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully