- 1. מקלפים את תפוחי האדמה ומגרדים בפומפייה. קוצצים את הבצל דק ומגרדים את הסלק.
-
- 2. מפזרים קורט מלח על הבצל, תפוחי האדמה והסלק, ומניחים על מסננת למשך שעה, כדי שיגירו נוזלים. לאחר שעה מסננים וסוחטים את הנוזלים העודפים.
-
- 3. מוסיפים לירקות את הגבינות, הקמח והביצים, ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
-
- 4. מרפדים תבנית בנייר אפיה משומן, צרים לביבות ומסדרים אותן על התבנית . מומלץ לרסס את הלביבות עם ספריי שמן, על מנת למנוע התייבשות.
-
- 5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, ומנמיכים את הטמפרטורה ל-170 מעלות. אופים כ-15 דקות.