לביבות קישואים של גולדי ועדי
לביבות קישואים רכות וטעימות
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל-10-12 יחידות:
- 5 קישואים בינוניים
- 2 בצלים בינוניים קצוצים דק
- 20 גבעולי פטרוזיליה קצוצים דק
- חצי כוס סולת יבש
- 2 כפות קמח
- 2 כפות קורנפלור
- כפית פלפל שחור / מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
- 1. מרתיחים את הקישואים במים עם מעט מלח ל 10 דקות עד רתיחה מלאה.
- 2. מסננים את הקישואים מהמים ושמים במסננת. מרסקים אותם ונותנים למים לרדת מהם כחצי שעה. סוחטים בידיים ומעבירים לכלי אחר.
- 3. מוסיפים את כל שאר החומרים ומערבבים לתערובת אחידה ורטובה אך לא מימית.
- 4. מרתיחים שמן ל - 180 מעלות. יוצרים קציצות שטוחות בגודל כף יד ומטגנים במחבת. מוציאים מטיגון ומניחים על נייר סופג.