- 1. מקלפים את תפוח האדמה ומגרדים בפומפייה. מפזרים קורט מלח ומניחים על מסננת למשך שעה כדי שיגיר נוזלים. לאחר שעה מסננים וסוחטים את הנוזלים העודפים.
-
- 2. קוצצים את הבצלים הלבנים והירוקים, את עלי התרד והפטרוזיליה.
-
- 3. מוסיפים את הקמח, הביצה וגבינת הריקוטה, ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל.
-
- 4. מרפדים תבנית בנייר אפיה משומן, צרים לביבות ומסדרים אותן על התבנית . מומלץ לרסס את הלביבות עם ספריי שמן, על מנת למנוע התייבשות.
-
- 5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ומנמיכים את הטמפרטורה ל-170 מעלות. אופים כ-15 דקות.