מטבל טחינה יוגורט עם עגבניות מיובשות ובזיליקום

מטבל מרענן שכיף להגיש ליד לביבות מטוגנות. אפשר לשלוט במרקמו של המטבל: מדללים באמצעות יוגורט, או מסמיכים באמצעות טחינה

מתכון מאת: גל ברזילי, מערכת וואלה!
טחינת עגבניות מיובשות, mezze

מצרכים

  • לקערת מטבל:
  • 50 גרם עגבניות מיובשות
  • 250 גרם מ"ל יוגורט, רצוי יוגורט עיזים
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 שן שום כתושה
  • 200 מ"ל טחינה גולמית
  • חופן נדיב של עלי בזיליקום קצוצים דק

אופן ההכנה

  • 1. פורסים את העגבניות המיובשות לפרוסות דקות ומשרים ב-100 מ"ל מים רותחים. מחכים שהמים יתקררו לפני המשך העבודה.
  • 2. מערבבים בבלנדר, או באמצעות בלנדר מוט, את היוגורט, מי ההשריה המצוננים של העגבניות המיובשות, מלח, שום וטחינה.
  • 3. מוסיפים את העגבניות המיובשות והבזיליקום הקצוץ ומערבבים היטב (לא בבלנדר). מגישים ליד לביבות מטוגנות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully