מטבל זיתים שחורים

מתכון למטבל לחטיף 'דורריטוס' של השף ירון קסטנבוים מ'פוד ארט'

מתכון מאת: מערכת וואלה!
מטבל זיתים שחורים (עילית אזולאי).
מטבל זיתים שחורים (עילית אזולאי)

מצרכים

  • ¼ כוס שמן זית
  • 1 בצל לבן קצוץ קטן
  • 1 כף שום קצוץ קטן
  • 2 עגבניות בשלות קלופות וקצוצות לקוביות קטנות
  • 1 כוס זיתי ניסואז או קלמטה מגולענים
  • 6 פילה אנשובי
  • קמצוץ פלפל שחור גרוס
  • ¼ כוס חומץ בן יין אדום

אופן ההכנה

  • 1. מחממים סיר קטן לחום גבוה, מוסיפים שמן זית. מוסיפים בצל ושום וצולים כ-3-4 דקות תוך כדי ערבוב ועד להשחמה קלה.
  • 2. מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים כ-10 דקות נוספות. מעבירים לבלנדר וטוחנים למחית חלקה ומקררים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully