פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מטבל זיתים שחורים

      מתכון למטבל לחטיף 'דורריטוס' של השף ירון קסטנבוים מ'פוד ארט'

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מטבל זיתים שחורים (עילית אזולאי) (יח
      מטבל זיתים שחורים (עילית אזולאי) (יח"צ)

      מצרכים

      • ¼ כוס שמן זית
      • 1 בצל לבן קצוץ קטן
      • 1 כף שום קצוץ קטן
      • 2 עגבניות בשלות קלופות וקצוצות לקוביות קטנות
      • 1 כוס זיתי ניסואז או קלמטה מגולענים
      • 6 פילה אנשובי
      • קמצוץ פלפל שחור גרוס
      • ¼ כוס חומץ בן יין אדום

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים סיר קטן לחום גבוה, מוסיפים שמן זית. מוסיפים בצל ושום וצולים כ-3-4 דקות תוך כדי ערבוב ועד להשחמה קלה.
      • 2. מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים כ-10 דקות נוספות. מעבירים לבלנדר וטוחנים למחית חלקה ומקררים.

      עוד מתכוני רטבים ומטבלים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -