מולים ביין לבן

כשיש חומרים טובים, לא צריכים מתכונים ארוכים ומסובכים: עמוס סיאון מראה איך מכינים מולים ביין לבן, בדיוק כמו שמקבלים בכל מסעדות היוקרה.

מתכון מאת: עמוס סיאון, מערכת וואלה!
מולים ביין לבן. ShutterStock
מולים ביין לבן

מצרכים

  • ל-2 מנות:
  • 250 מ"ל יין לבן
  • 1 שן שום פרוסה דק
  • 1 גזר חתוך לרצועות
  • 1 כרישה חתוכה לרצועות
  • 50 גרם חמאה
  • 500 גרם מולים

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את השום, הגזר והכרשה במעט חמאה, עד שהם מתרככים.
  • 2. מוסיפים את המולים והיין הלבן, מביאים לרתיחה ומכסים.
  • 3. לאחר כ-4 דקות מוסיפים את החמאה, ומבשלים עוד כדקה, עד לקבלת רוטב הומוגני. ממליחים ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully