מולים ביין לבן
כשיש חומרים טובים, לא צריכים מתכונים ארוכים ומסובכים: עמוס סיאון מראה איך מכינים מולים ביין לבן, בדיוק כמו שמקבלים בכל מסעדות היוקרה.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-2 מנות:
- 250 מ"ל יין לבן
- 1 שן שום פרוסה דק
- 1 גזר חתוך לרצועות
- 1 כרישה חתוכה לרצועות
- 50 גרם חמאה
- 500 גרם מולים
אופן ההכנה
- 1. מטגנים את השום, הגזר והכרשה במעט חמאה, עד שהם מתרככים.
- 2. מוסיפים את המולים והיין הלבן, מביאים לרתיחה ומכסים.
- 3. לאחר כ-4 דקות מוסיפים את החמאה, ומבשלים עוד כדקה, עד לקבלת רוטב הומוגני. ממליחים ומגישים.