- 1. מבשלים את הדבש, הסוכר והמים עד לרתיחה. מוסיפים את השוקולד ומערבבים, עד שהתערובת חלקה.
-
- 2. מקציפים את השמנת הקצפה קלה, ומוסיפים את תערובת השוקולד, עד לקבלת מסה חלקה.
-
- 3. מעבירים לתבנית מרובעת, ומצננים במקרר כ-3 שעות.
-
- 4. חותכים ל-6 מנות מרובעות, שוות בגודלן.
-
- 5. מכינים את הקישוט: ממיסים 200 גרם שוקולד. מורחים את השוקולד על נייר אפייה או סיליקון, חותכים ל-6 מלבנים ומקררים.
-
- 6. מכינים את התחתית: מקציפים את הביצים והסוכר לקצף יציב.
-
- 7. מוסיפים לקצף את קמח המצה, הקקאו וקמח תפוחי האדמה. מערבבים היטב.
-
- 8. יוצקים לתבנית מרובעת חד פעמית, ומכניסים לאפייה של 170 מעלות במשך 20 דקות, או עד שקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש.
-
- 9. אחרי שהתחתית מוכנה, יוצקים עליה את המרקיז.
-
- 10. מניחים דף שוקולד על כל מרקיז, ומטפטפים סביב מעט רוטב מנגו מרוסק. אפשר לעטר עם פרחים אכילים.