משקה שוקולד חורפי וחם
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 500 מ"ל (2 כוסות) חלב
- 500 מ"ל (2 קופסאות) שמנת מתוקה
- 250 גרם שוקולד מריר 60% איכותי
- 25 גרם (5 כפיות גדושות) אבקת קקאו כהה
- 100 גרם (1/2 כוס) סוכר
- מקל וניל אחד
אופן ההכנה
- 1. פותחים את מקל הווניל. מכניסים לסיר את החלב, השמנת המתוקה, הסוכר, אבקת הקקאו ומקל הווניל. מביאים לרתיחה קלה וראשונית בלבד.
- 2. מוסיפים את השוקולד. בוחשים עד להמסה מוחלטת שלו. מוזגים לכוסות ומגישים חם.