תמרים ממולאים, עטופים באווז

נשנוש נחמד, מושלם לט"ו בשבט, המשלב מתיקות ומליחות. שומרי הכשרות יכולים להחליף את הגבינה בשקד קלוי או בגבינת מקדמיה טבעונית

מתכון מאת: אביבית פריאל, מערכת וואלה!
מסעדת אזוריה. אפיק גבאי
מסעדת אזוריה

מצרכים

  • 10 יחידות תמר מג'הול גדול
  • 100 גרם גבינת רוקפור
  • 10 פרוסות גדולות ודקות של חזה אווז מעושן

אופן ההכנה

  • 1. מגלענים את התמרים וממלאים כל תמר ב-10 גרם גבינה.
  • 2. מגלגלים כל תמר בפרוסת חזה אווז, ונועצים קיסם שיחזיק את העסק.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully