- מכינים את הצ'ורוס:
- 1. בסיר קטן מביאים לרתיחה חלב, חמאה, סוכר ומלח. במקביל מניחים את הקמח בקערת מיקסר עם וו גיטרה. כשהנוזלים מגיעים לרתיחה מוזגים אותם ישר אל תוך מיכל המיקסר ומעבדים עד לקבלת בצק הומגני יפה.
-
- 2. מוסיפים ביצה אחת ומעבדים עד שהבצק חוזר למירקם חלק ואחיד ומוסיפים את השנייה שוב לאותו תהליך. מוסיפים את אבקת האפייה.
-
- 3. מעבירים את המסה לשק זילוף עם פייה משוננת ומזלפים על נייר אפייה "צינורות" של 15 ס"מ. מעבירים למקפיא עד לשימוש.
-
- מכינים קרם תפוחי עץ:
- 1. מבשלים את תפוחי העץ עם המים, מקל הווניל והסוכר כרבע שעה. טוחנים בבלנדר ומוסיפים את האגר. מסננים ומביאים לרתיחה. יוצקים לכלי קיבול ומצננים להתגבשות של הג'לי.
-
- 2. טוחנים בבלנדר את הג'לי של תפוחי העץ יחד עם השמן והלימון ושומרים בקירור עד להגשה.
-
- מכינים קרם תמרים:
- 1. מערבבים היטב את כל חומרי הקרם.
-
-
- להגשה:
- 1. מחממים סיר עם שמן חם (170 עד 180 מעלות) ומטגנים את צינורות הצ'ורוס עד הזהבה בהירה. ומכניסים ל 4 דקות לתנור בחום של 180 מעלות. מוציאים ומגלגלים בסוכר החום ובחמשת התבלינים.
-
- 2. מטגנים את כבד האווז במחבת טפלון כדקה מכל צד, ממליחים ומפלפלים. מספיגים מעודפי שומן בהוצאה מהמחבת.
-
- 3. מניחים את הצ'ורוס בצלחת הגשה. מניחים מקרם התמרים מסביב. מניחים את כבדי האווז, קרם תפוחי העץ, התאנים הטריות, עלי הגרגר, הליקריץ והג'ינג'ר ומגישים.