מתכונים חמים

בקלאווה כבד אווז

השף אבי ביטון ממסעדת "אדורה" לוקח חומר גלם צרפתי כמו כבד אווז ומפגיש אותו עם הבקלווה המקומית שלנו. התוצאה? אגדית.

מתכון מאת: rest
  • 60 דקות סה"כ

  • למתקדמים

בקלאווה כבד אווז של אדורה

מחשבון המרות

מצרכים

  • למילוי:
  • 1 בצל בינוני
  • 100 גר' תרד
  • 2 כפות דבש
  • 2 כפות פיסטוקים קלויים וקלופים
  • כפית גדושה קוקוס
  • 350 גר' כבד אווז, פרוס ל-4 פרוסות נאות
  • 4 ריבועים כפולים של עלי פילו בגודל 15X15
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את הבצל במעט שמן. מוסיפים את התרד, הפיסטוקים, הקוקוס והדבש.
  • 2. מתבלים במלח ופלפל, מבשלים עוד כדקה, מקררים וטוחנים למחית אחידה אך לא חלקה (עם פצפוצים).
  • 3. על ריבוע של פילו שמים כף מהמלית, נתח כבד אווז, מלח ופלפל, מקפלים לצורת קוביה והופכים.
  • 4. אופים בתנור בחום גבוה עד שהמנה משחימה יפה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully