ביף סטרוגנוף עם פילה בקר

מתכון מאת: איגור רזניקוב, מערכת וואלה!
ביף סטרוגונוף בבאבה יאגה. אפיק גבאי
ביף סטרוגונוף בבאבה יאגה

מצרכים

  • ל-5-6 מנות:
  • 1 ק"ג פילה בקר טרי
  • 300 גרם בצל לבן
  • 1/2 ק"ג פטריות מ-3 סוגים: יער, שמפיניון ופורטובלו
  • 1/2 1 ליטר שמנת מתוקה
  • 7-8 שיני שום כתושות
  • מלח לפי הטעם
  • 1 כף קמח
  • 100 גרם חמאה צהובה
  • 1 מלפפון כבוש במלח

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הבצל לקוביות קטנות ואת הפטריות לרבעים.
  • 2. מוציאים את זרעי המלפפון הכבוש וחותכים את החלק המוצק לקוביות קטנות.
  • 3. חותכים את פילה הבקר לרצועות דקות.
  • 4. מטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את רצועות הבשר וממשיכים לטגן. מוסיפים קמח ומערבבים.
  • 5. מוסיפים שמנת מתוקה, מערבבים ומביאים לרתיחה. מוסיפים פטריות, שום, מלח, פלפל לבן, חמאה ומלפפון כבוש.
  • 6. מבשלים על אש בינונית כ-10 דקות.
  • מגישים חם, בליווי פירה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully