- 1. מחממים את השמן בסיר כבד בעל תחתית עבה. מאדים את הבצל בשמן עד שהופך לשקוף.
-
- 2. מקמחים היטב את חתיכות הבשר בקמח (אפשר להכניס את הקמח והבשר לתוך שקית ניילון אטומה, לקשור את הקצה ולנער היטב את השקית).
-
- 3. מטגנים מכל הצדדים את חתיכות הבשר בתוך הסיר עד שיזהיבו מכל צד.
-
- 4. מוסיפים לסיר את הפטריות, בצלי אשלוט, גזרים ועלה דפנה.
-
- 5. ממיסים את תיבולית ציר הבקר בתוך מים חמים, מוסיפים את החרדל. מוסיפים את התערובת לסיר.
-
- 6. מוסיפים לסיר מים קרים עד לגובה התבשיל. מפלפלים בפלפל שחור גרוס. (בגלל המליחות של הציר והחרדל מומלץ להוסיף את המלח ולתקן טעמים בסוף הבישול).
-
- 7. מכסים במכסה אטום ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כשעתיים וחצי על אש קטנה.
-
- 8. ממיסים כפית קורנפלור בחלב סויה אלפרו. מוסיפים את החלב סויה אלפרו לתבשיל.
-
- 9. מתקנים טעמים ומוסיפים מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם. מבשלים עוד כ-5 דקות קבלת רוטב קרמי.
-
- 10. מפזרים מעל שמיר קצוץ. מגישים מעל אטריות ביצים רחבות או תפוחי אדמה מאודים.