- לפי הגרסה קצרה:
- 1. מרפדים את הסיר בבייקון/אווז מעושן. מניחים שכבת בצלים, שכבת גזר, שכבת בייקון/אווז, ועליה עוד שכבת גזר, שכבת בצל.
-
- 2. מתבלים במלח גס ובפלפל גרוס. שופכים בקבוק יין אדום, מעט קוניאק ומסיימים בשכבת בייקון/אווז נוספת. סוגרים עם מכסה שנסגר היטב, או עם תערובת קמח ומעט מים שיוצרים מעין דבק אותו שמים סביב המכסה וסוגרים. מבשלים כ-4 שעות.
-
- הגרסה הארוכה:
- 1. משרים את הבקר במרינדה ללילה יחד עם היין, הגזר והבצל. מוציאים את הבשר, מטגנים בסיר עם שמן זית עד להשחמה ועד שהבשר "נסגר" ושומר על עסיסיות בפנים. ומכאן ממשיכים כמו במתכון למעלה.