- 1. שוטפים את הבשר והעצמות, מניחים את הבשר ב-3 ליטר מים קרים ומרתיחים. מבשלים על אש נמוכה (אבל שומרים על רתיחה) כ-30 דקות. במהלך הבישול מסננים מספר פעמים כדי להרחיק את כל הלכלוך.
-
- 2. נועצים את מסמר הציפורן בבצל. חותכים את הגזר לחתיכות. מוסיפים לבשר בצל, גזר וסלרי שלם עם שום ובוקה גרנה. מבשלים כשהסיר מכוסה במשך שעתיים וחצי.
-
- 3. מוציאים את הבוקה גרנה, הסלרי והבצל ומתבלים את המרק במלח ובפלפל. מוסיפים את הגזרים, הלפת, הכרישה וכן את העצמות והבשר. מכסים ומבשלים כ-20 דקות.
-
- 4. מוציאים את הבשר וחותכים לפרוסות. מעבירים דרך מסננת ומניחים את הירקות המסוננים בצד. מסדרים את הירקות והבשר על צלחת הגשה מחוממת. מגישים את הרוטב לחוד בסיר קטן.