- 1. בסיר רחב ושטוח, שיכול להכיל את הכרעיים בנוחות, מחממים את השמן או ממיסים את שומן האווז, ומטגנים את הכרעיים משני הצדדים עד שיזהיבו. מעבירים לקערה.
-
- 2. מוסיפים למחבת את הבצל, השום והקבנוס, ומטגנים 5 דקות. מוסיפים את הפטריות ותפוחי האדמה, ומטגנים 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
-
- 3. מחזירים לסיר את הכרעיים, מתבלים במלח ופלפל, ובאגוז מוסקט. מוסיפים את היין ואת ציר העוף, ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה כשעה ורבע, עד שהרוטב מסמיך.
-
- 4. מוסיפים את שמן הכמהין ומסירים מהאש. טועמים ומשפרים תיבול. בוזקים מעל את הפטרוזיליה הקצוצה ומגישים חם. מגישים עם באגט טרי לטבילה ברוטב.