- 1. מכינים את הקונפי: מניחים את ראשי השום בקערת אפייה עמוקה, מתבלים במעט מלח ופלפל שחור. מכסים בשמן זית ואופים בחום נמוך של 100 מעלות למשך שעתיים. מסננים מהשמן.
-
- 2. מניחים את הדגים על תבנית אפייה. מכניסים לתוכם את עשבי התיבול ופלחי לימונים. משטחים סביב את הירקות. יוצקים את שמן הזית ששימש להכנת הקונפי. מתבלים במלח, פלפל שחור וסומאק.
-
- 3. צולים בחום בינוני כרבע שעה. בודקים אם הדג מוכן ובשרו הפך משקוף ללבן. נזברים שלא לצלות יתר על המידה, על מנת לא לייבש את הדג.
-
- 4. מרכיבים את המנה: מסדרים את הירקות האפויים על הצלחות, חוצים את ראשי השום קונפי, ומגישים לכל סועד חצי דג עם חצי ראש שום.