וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ניוקי אורז

ניוקי איטלקי טיפוסי מורכב לרוב מתפוחי אדמה. אלא שלאביבית פריאל לא היו תפוחי אדמה, אז היא הכינה ניוקי מאורז. התוצאה? מופלאה. נסו בעצמכם.

מתכון מאת: אביבית פריאל, מערכת וואלה

צילום הפקה ובימוי: prima films

מצרכים למתכון

  • ל-5 מנות:
  • 200 גר' אורז בסמטי
  • 1 חלמון
  • 40 גר' קמח לבן
  • 1/2 כפית מלח
  • לרוטב:
  • 100 גר' חמאה
  • חבילת פטריות שימאג'י
  • כפית שום כתוש
  • 5 אספרגוסים חתוכים לרצועות לאורך
  • מלח, פלפל
  • כוס ציר ירקות
  • להגשה:
  • שבבי פרמזן

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את האורז במים מומלחים למשך 12 דק', מסננים.
  • 2. טוחנים את האורז המבושל ומוסיפים חלמון, קמח ומלח.
  • 3. מעבירים למשטח מקומח ומגלגלים "נקניק" בצק בעובי 1.5 ס"מ. קורצים כופתאות באורך 2 ס"מ.
  • 4. מכינים את הרוטב: במחבת מחממים את החמאה על אש נמוכה, מוסיפים את הפטריות והשום ומאדים.
  • 5. מוסיפים ציר ירקות ומצמצמים. מתבלים ומוסיפים את האספרגוס.
  • 6. במקביל מבשלים את הניוקי במים רותחים ומומלחים עד שהם צפים.
  • 7. מוציאים מהמים ומוסיפים למחבת עם הרוטב, מערבבים ומגישים עם שבבי פרמזן.
  • מתכון לניוקי אורז

  • ניוקי עם פירה כרישה

  • ניוקי סולת בעגבניות ופרמז'ן

  • כדורי ריזוטו עם גבינת מוצרלה

  • עגבניות ממולאות בורגול ועוף

  • פלאפל עם חציל קלוי

  • קציצות דגים של מסעדת שיינע

  • פסטה עם קרעי דג

  • סלט "כל העגבניות"

  • ארוחת דגים צלויים בתבנית אחת

  • פסטה קישואים, לימון ואגוזים

  • פסטה קישואים ולימון עם קראמבל

  • סלט פסטה וברוקולי

  • טליאטלה ברוטב פטריות ומנגולד

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully