כדורי ריזוטו עם גבינת מוצרלה
אבי ביטון, השף של מסעדת "אדורה" מגיש מתכון אותנטי נפלא למנה ראשונה איטלקית קלאסית שאי אפשר להפסיק לאכול, גם אם יודעים שאחריה תגיע ארוחה שלמה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 3 כוסות אורז ריזוטו ארבוריו, מבושל ומצונן לטמפרטורת החדר
- 200 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
- 2 ביצים
- 4 כפות קמח
- 3 בצלים ירוקים קצוצים דק
- עלים מ-3 ענפי טימין
- 1 כוס פירורי לחם
- שמן קנולה או תירס לטיגון
- מלח ופלפל
אופן ההכנה
- 1. בקערה רחבה, מערבבים את כל החומרים פרט לפירורי הלחם.
- 2. קורצים מהתערובת כדורים קטנים בגודל פינג פונג ומצפים אותם בפירורי לחם.
- 3. מטגנים את הכדורים בשמן חם ועמוק עד להזהבה. מספיגים בנייר מגבת ומגישים חם.