מרק סרפדים

מתכון מאת: משה בסון, מערכת וואלה!
מנות סירפדים. מגד גוזני
מנות סירפדים

מצרכים

  • ל-6 מנות:
  • 600 גרם סרפדים
  • 1/2 1 ליטר ציר ירקות קר
  • כוס שקדים מולבנים
  • כפית קורנית טרייה קצוצה
  • מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה

  • 1. שוטפים את הסרפדים, חולטים בכמות קטנה של מים, מסננים וקוצצים. יש לשמור את מי החליטה.
  • 2. מערבבים את השקדים, הסירפדים ו-2 כוסות מהציר. טוחנים היטב.
  • 3. מרתיחים את יתר הציר, מוסיפים את תערובת הסרפדים ואת מי החליטה, ובוחשים היטב.
  • 4. ממליחים לפי הטעם ומתבלים בקורנית הקצוצה ובמיץ הלימון. מכבים ומגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully